Towelliee's WoW UI

Discussion in 'World of Warcraft' started by towelliee, Feb 17, 2013.

  1. Punisher106

    Punisher106 New Member

    Resolved the issue by completely wiping out the WTF folder, and letting WoW make a new one, before reinstalling the UI pack. Now, for some reason, I see this:
    [​IMG]
    When I am in combat. Furthermore, the Exp ring doesn't show up, either. I don't want to delete the SotR stuff or anything, I just want all the weakauras work. I fully updated the addon, too, if it helps.
  2. Maricos

    Maricos New Member

    Im having the same issue. Looking at the bug report i will post a few things to see if I can get some assistance.

    1x [string "--[[ Error in ' AP Amount 2' ]]return funct..."]:5: Usage: local cost = C_ArtifactUI.GetCostForPointAtRank(rank, tier)
    [C]: in function `GetCostForPointAtRank'
    [string "--[[ Error in ' AP Amount 2' ]]return funct..."]:5: in function <[string "--[[ Error in ' AP Amount 2' ]]return funct..."]:1>
    WeakAuras\RegionTypes\Text.lua:129: in function `UpdateCustomText'
    WeakAuras\WeakAuras-2.4.1.lua:3289: in function <WeakAuras\WeakAuras.lua:3285>

    Locals:
    (*temporary) = nil
    (*temporary) = nil

    and

    6x LUI\unitframes\layout\layout.lua:111: table index is nil
    LUI\unitframes\layout\layout.lua:111: in main chunk

    Locals:
    addonname = "LUI"
    LUI = <table> {
    defaults = <table> {
    }
    NewInputNumber = <function> defined @LUI\devapi.lua:1010
    Profiler = <table> {
    }
    NewWidth = <function> defined @LUI\devapi.lua:1056
    NewEnable = <function> defined @LUI\devapi.lua:885
    UnregisterComm = <function> defined @Masque\Libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:179
    GetDefaultVal = <function> defined @LUI\LUI.lua:671
    Lib = <table> {
    }
    SyncAddonVersion = <function> defined @LUI\LUI.lua:310
    chatcommands = <table> {
    }
    Open = <function> defined @LUI\LUI.lua:1895
    NewPosY = <function> defined @LUI\devapi.lua:1036
    IsEnabled = <function> defined @Masque\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:482
    GetDBVar = <function> defined @LUI\LUI.lua:645
    RegisterModule = <function> defined @LUI\LUI.lua:1493
    Opposites = <table> {
    }
    UnregisterMessage = <function> defined @Masque\Libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:179
    Update = <function> defined @LUI\LUI.lua:416
    hooks = <table> {
    }
    NewOffsetY = <function> defined @LUI\devapi.lua:1044
    NewInput = <function> defined @LUI\devapi.lua:992
    Points = <table> {
    }
    UnregisterAllComm = <function> defined @Masque\Libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:200
    SetEnabledState = <function> defined @Masque\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:455
    Hook = <function> defined @Bartender4\libs\AceHook-3.0\AceHook-3.0.lua:274
    InstallOmen = <function> defined @LUI\addons\omen.lua:12
    OnEnable = <function> defined @LUI\LUI.lua:1845
    FetchScript = <function> defined @LUI\LUI.lua:760
    Module = <function> defined @LUI\LUI.lua:592
    Media = <table> {
    }
    OnInitialize = <function> defined @LUI\LUI.lua:1787
    NewModule = <function> defined @Masque\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:266
    GetName = <function> defined @Masque\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:310
    name = "LUI"
    Disable = <function> defined @Masque\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:345
    NewColor = <function> defined @LUI\devapi.lua:953
    Kill = <function> defined @LUI\LUI.lua:210
    InstallGrid = <function> defined @LUI\addons\grid.lua:12
    Unhook = <function> defined @Bartender4\libs\AceHook-3.0\AceHook-3.0.lua:418
    Print = <function> defined @Bartender4\libs\AceConsole-3.0\AceConsole-3.0.lua:54
    NewPosX = <function> defined @LUI\devapi.lua:1032
    SetDamageFont = <function> defined @LUI\LUI.lua:388
    L = <table> {
    }
    Debug = <function> defined @LUI\debug.lua:148
    argcheck = <function> defined @LUI\debug.lua:137
    RegisterComm = <function> defined @BugSack\Libs\AceComm-3.0\AceComm-3.0.lua:61
    NewSelect = <function> defined @LUI\devapi.lua:1074
    Info = <table> {
    }
    UnregisterEvent = <function> defined @Masque\Libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:179
    RegisterAddon = <function> defined @LUI\LUI.lua:1487
    SetDefaultModuleLibraries = <function> defined @Masque\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:398
    NewNamespace = <function> defined @LUI\LUI.lua:1539
    Blizzard = <table> {
    }
    oUF = <table> {
    }
    EnableModule = <function> defined @Masque\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:363
    IterateEmbeds = <function> defined @Masque\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:473
    NewPadding = <function> defined @LUI\devapi.lua:1063
    SecureHookScript = <function> defined @Bartender4\libs\AceHook-3.0\AceHook-3.0.lua:410
    InstallDetails = <function> defined @LUI\addons\details.lua:5
    CreatePanel = <func


    and

    6x TabFix\code.lua:3: Couldn't find CVar named 'TargetNearestUseOld'
    [C]: in function `SetCVar'
    TabFix\code.lua:3: in main chunk

    Locals:
    (*temporary) = "TargetNearestUseOld"
    (*temporary) = 1
    [​IMG]
    [​IMG]
    Last edited: May 9, 2017
  3. Beckman

    Beckman New Member

    Hello guys. I have some problems with the Ui.

    My nameplates (the health bar and others) are not showing. Just the names.

    Anyone know how to fix it?

    When i click V, and get target of enemys, the name dissapers.

    Can anyone help plz?

    Tys!
  4. Jezdor

    Jezdor New Member

    Does anyone know how to fix this error?
    1x [string "--[[ Error in ' AP Amount 2' ]]return funct..."]:5: Usage: local cost = C_ArtifactUI.GetCostForPointAtRank(rank, tier)
    [C]: in function `GetCostForPointAtRank'
    [string "--[[ Error in ' AP Amount 2' ]]return funct..."]:5: in function <[string "--[[ Error in ' AP Amount 2' ]]return funct..."]:1>
    Been getting it since I updated the AP/EXP WA
  5. Asyia

    Asyia New Member

    Does anyone know how to fix it to where my skada will show back up? It just disappeared and I try to toggle it or anything to show back up it's like invisible or something.
  6. Falkenmond

    Falkenmond New Member

  7. did you run the towelliee.exe, too? and it's possible, that some included weakauras are from slootbag.com and therefore it's possible that some graphics are missing.
  8. Passthesalt

    Passthesalt New Member

    So I follow all the steps exactly on the UI link
    "Step 1 : MOVE the INTERFACE/FONTS folder out of the WoW folder. We need the WoW folder to not have the 2 folders inside.
    Step 2 : Copy the Contents of the Zip file into the WoW folder (overwrite if asked).
    Step 3 : Download the toon setup tool from HERE and put the exe file in your wow folder(where wow.exe is).
    Step 4 : run Towelliee.exe (the Toon setup installer) from your wow folder, and select the appropriate install type, for initial install it is recommended to do a Clean Install (some installer info below).
    Step 5 : Once you're in game just click that HAMMERS UP!!! button."
    Then once the game has reloaded the install button is still there, if I click the install button it resets the UI and if i leave it there I can't see anything
  9. Vaeroth

    Vaeroth New Member

    So I follow through all the steps listed on the comment just above this one and keep getting this error each time after hitting HammersUp! button on the Towelliee installer. The initial package is installed with the addons and I moved the Interface/Fonts folders. What am I doing wrong?

    [​IMG]
  10. Dextross

    Dextross New Member

    Hello!
    I have a problem with the "Hammer up" button in-game.
    Its not showing up at all after 7.2.5, i have not updated anything from 7.1
    Not had any problems on my main or alts with the UI but with new alts its not showing up at all after lui install.
    Any one have a fix for this?
  11. DarkVariable

    DarkVariable New Member

    After clicking Hammers Up I don't have the option to Update, only Install
  12. bpeg27

    bpeg27 New Member

    I'm having the same problem I never get the update option only install. please help
  13. Sean Fries

    Sean Fries New Member

  14. Viper67

    Viper67 New Member

    Hey,
    I am relatively new here. I got the same issues as Vaeroth. Is there any solution for this problem?
    Any help would be much appreciated.
  15. eriol

    eriol New Member

    Hi! so i only instal normal LUI but i want to use kui name plates on my character and target portrait insted of default lui can someome tell me how to do it i just want to have just like towelliee one thanks!

Share This Page